Financiële begeleiding

 

Financiële begeleiding:

Als je genoeg inkomen hebt en of vermogen, dan kan het zijn dat je het fijn vindt om hulp te krijgen van een professional bij het nemen van financiële beslissingen. Ik kan je informeren over de te nemen stappen en samen met je kijken naar de voor en nadelen. Financiële instellingen zoals banken zijn vaak NIET onafhankelijk en geven het advies niet altijd op basis van jouw wensen. Ook gaan ze vaak niet verder dan het advies over de financiering. Ik informeer je van a tot z.  Ik kan met je kijken welke partij je zou kunnen helpen met het invullen van je wensen en behoeften.Ik heb goede contacten met onafhankelijke betrouwbare consultancy bureau’s en notarissen die we kunnen inschakelen. Het kan ook zijn dat je het prettig vindt als er iemand met je meegaat naar een financiële instelling zodat je ruggespraak kunt houden met mij als onafhankelijke derde.  Ik behartig JOUW belang. Natuurlijk neem jij in alles de uiteindelijke beslissing!

Deze dienstverlening is zeer geschikt voor o.a.:

  • alleenstaanden, die hun financiën het liefst niet willen bespreken met familie. Of niemand hebben met wie ze zaken kunnen bespreken.
  • ouderen, die bijvoorbeeld hun kinderen willen ontlasten. Of erg onzeker zijn als ze een gesprek moeten voeren met een financiële instelling.

Bel of mail me voor een vrijblijvend gratis intake gesprek op 06-284 186 99  info@ikzaljehelpen.nu. Contact